Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Doneren in de vorm van een Schenking


Wat is een schenking?

Wanneer u uw donatie van minimaal 150 euro per jaar voor 5 jaar vastlegt in een notariŽle akte, dan heet dit een schenking. Via de website van IAHV is dit heel gemakkelijk om te doen, hoeft u niet naar een notaris en komen de kosten van de akte voor rekening van IAHV Nederland.


Wat is het voordeel?

Voor u is het voordeel dat uw donatie bijna altijd voor 100% aftrekbaar is. Daardoor betaalt u zelf een stuk minder of kunt u er juist voor kiezen om meer te geven omdat de fiscus meebetaalt. Het voordeel voor IAHV is dat we meer zekerheid hebben over de inkomsten en beter op langere termijn kunnen plannen.


Hoe gaat het in zijn werk?

Via onderstaande link komt u direct op de pagina van de Schenkservice, waarop u alle gegevens kunt invullen. Daarop ontvangt u een email van de Schenkservice met het verzoek de noodzakelijke documenten (een kopie van uw paspoort en de documenten die de Schenkservice u toestuurt om in te vullen) op te sturen. De Schenkservice maakt dan de akte in orde en stuurt ons hiervan een bericht. Vermeld u op de documenten duidelijk of uw schenking bestemd is voor een specifiek project. Meer informatie over schenken vindt u op www.schenken.nl

Klik hier om een schenkingsovereenkomst online aan te vragen. Voer IAHV in onder 'Naam instelling' en alles wijst zich vanzelf.

Vraag nu een schenkingsovereenkomst aan

 
Copyright © 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap