Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Nieuws

“Teachers need to know that human physiology and human nature are very similar to atomic structure. Like in an atom, the central part is positive. The electrons or negative charge, are only on the periphery. Any negativity you find in a child is really on the periphery.” - Sri Sri Ravi ShankarBernardinuscollege in Heerlen helpt Euro-a-Day

De leerlingen van het Bernardinuscollege in Heerlen hebben in oktober op hun jaarlijkse Franciscusdag € 1960,- voor Euro-a-Day opgehaald. Het geld werd bij elkaar gebracht door zelfbedachte acties, waaronder de verkoop van lekkernijen, muzikale optredens en een modeshow.


Franciscusdag 1
Franciscusdag 1
Franciscusdag 2
Franciscusdag 3
Franciscusdag 4
bwd  Set 1/2  fwdBenefietconcerten

De concertreeks ‘Muziek & Menselijke Waarden”, een initiatief van pianiste Mireille Heijltjes en georganiseerd door geweldige vrijwilligers, heeft tot nu toe maar liefst €21.008 opgebracht voor het scholenproject Euro-a-Day. Het publiek beloonde de concerten steevast met een staande ovatie. Enkele bezoekers waren zo enthousiast dat zij meteen aan de slag gingen met het organiseren van een concert bij hun in de buurt. Klik hier voor meer informatie en data van de volgende concerten.

 

Goingarijp 2012
Goingarijp 2012

 

 
Copyright © 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap