Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Sri Sri Ravi Shankar bezoekt Yazidi vluchtelingen
19 en 20 november 2014

yezidi hulp
IAHV heeft samen met een aantal andere NGO’s in Irak 110 ton aan voedselhulp verzameld voor de Yazidi vluchtelingen in de bergen van Sinjar. Tot dusver hebben vrijwilligers via een luchtbrug anderhalve ton eerste hulpmiddelen naar de vluchtelingen gebracht.
Children’s Garden Home & School in Kenia Children’s Garden Home & School is een kindertehuis met school voor mishandelde, misbruikte, in de steek gelaten en uitgebuite (wees)kinderen, gelegen in Kawangware, een van Keniaas grootste sloppewijken in Nairobi. Door de bijdrage van IAHV Nederland is er de afgelopen twee jaar veel gebeurd. Zo is er nu onderwijs voor de kinderen, een waterleiding en twee nieuwe schoolgebouwen.meer
Nederlandse Swami bezoekt scholen in Assam
assam
Swami Purnachaitanya, geboren in Nederland, vond zijn levensbestemming bij Art of living, zusterorganisatie van IAHV, in India. In november 2014 bezocht hij twee scholen in Assam, die deel uitmaken van het scholenproject Euro-a-Day.

Benefietconcerten
Muziek & Menselijke Waarden


Genieten van de mooiste pianomuziek door pianiste Mireille Heijltjes en tegelijkertijd bijdragen aan een nieuwe toekomst voor kinderen: de perfecte combinatie!

Mireille Heijltjes verbindt bij deze concerten muziek en menselijke waarden op een verrassende manier.Wilt u ook een concert bijwonen of zelf bij u in de buurt een concert organiseren? Lees dan verder!

mireille bloemen
 
Copyright © 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap