Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Zo klonken menselijke waarden!

6 oktober 2014, Dr Anton Philipszaal, Den Haag

concert benefiet

V.l.n.r.: Vladimir Ashkenazy, Lilli Paasikivi, Evgeny Kissin, Mireille Heijltjes van IAHV Nederland en Maartje van Weegen. Foto's: Reinder Weidijk

Met een onvergetelijk concert toonden dirigent Vladimir Ashkenazy, pianist Evgeny Kissin, mezzosopraan Lilli Paasikivi en het Residentie Orkest op 6 oktober aan hoezeer muziek en menselijke waarden elkaar kunnen aanvullen en versterken. Door hun belangeloze bijdrage steunden zij het werk en projecten van IAHV en maakten een fenomenaal concert mogelijk dat alle bezoekers diep in het hart wist te raken.

Met de opbrengst van het concert steunt IAHV twee educatieve projecten: Euro-a-Day, dat kansarme kinderen de mogelijkheid biedt om naar school te gaan, en Sri Sri University, een holistische werelduniversiteit waarover Evgeny Kissin zei dat het de enige universiteit is die hij kent waar ook menselijke waarden worden onderwezen. Voor beide projecten geldt dat ze niet alleen kennis en professionaliteit ontwikkelen, maar kinderen en jonge mensen opleiden tot verantwoordelijke, betrokken en ethische wereldburgers met een diep besef van menselijke waarden.

Kinderen van de school in Bangalore hadden prachtige tekeningen gemaakt die na afloop van het concert werden uitgereikt aan de musici, het Residentie Orkest en Maartje van Weegen als symbolische dank voor hun betrokkenheid en hun bijdrage aan een onvergetelijke avond.

Ash---Paas
bwd  Set 1/2  fwd
Ash---Paas
Dankwoord
Kissin-achtergrondscherm
Kissin-bloemen
Kissin-podium

 
Copyright 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap