Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Sri Sri Ravi Shankar in Beurs van Berlage Amsterdam

sri sri europe

Foto: New Europe Magazine uit het artikel "Tranquil amidst Turmoil". Klik op de foto om het artikel te lezen.

Wereldvrede door innerlijke vrede

Volgend jaar bestaat Stichting Art of Living 35 jaar. Decennia van onafgebroken dienstbaarheid aan de mensheid om wereldvrede te bereiken, worden groots gevierd met het World Culture Festival in New Delhi, India met het Art of Living thema:  One World Family. Het wordt een wereldevenement waar 3,5 miljoen mensen uit meer dan 150 landen worden verwacht.

Er spelen dramatische issues in de wereld  met onder andere IS en de grote stroom aan vluchtelingen, dus juist nu is het tijd om de enorme verscheidenheid aan culturen en de gemeenschappelijke menselijke waarden met zoveel mogelijk mensen te vieren.

In het kader van het World Culture Festival,  waarbij vrede, saamhorigheid en verbondenheid voorop staan, komt Sri Sri Ravi Shankar naar Nederland en ben je van harte uitgenodigd hem persoonlijk te ontmoeten.

Op 14 november 2015 is hij in de Beurs van Berlage in Amsterdam, een uitgelezen kans om deze man, die de stem is van vrede, wijsheid en menselijke waarden, te ontmoeten.

Het programma duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur
Prijzen afhankelijk van  rang:  25,-  45,-  65,-
Voor informatie, mail Esther Verhoek: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Boek hier je plaatsen

Sri Sri's boodschap op World Peace Day, 21 september


Sri Sri overtuigt FARC van geweldloosheid

De leiding van de Colombiaanse guerillabeweging FARC heeft na vredesgesprekken met Sri Sri bekendgemaakt te stoppen met gewelddadige acties. 
Lees het persbericht van Reuters
Lees de boodschap van FARC-leiders aan Sri Sri


Een stem voor vrede en menselijke waarden


 
Copyright 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap