Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Zondag 2 februari 2014

"Geslaagd benefietconcert in het Oude Slot!"


Meest gehoorde opmerking na afloop van het pianoconcert door Mireille Heijltjes: "Ik heb zo'n spijt dat ik niet meer mensen heb meegenomen! Wat was het prachtig!" Zoals altijd ontroerde haar spel de zaal en na afloop sprong iedereen als één man op en bracht haar minutenlang een staande ovatie.

Vol verwachting stapten 85 mensen op zondag  2 februari het romantische Oude Slot in Heemstede binnen. Liefhebbers van klassieke muziek met een warm hart voor de kansloze kinderen voor wie Euro-a-Day zich al 15 jaar inzet. Mireille had weer een prachtig programma samengesteld, met composities van Mozart, Chopin, Schubert en Schumann. De stukken leidde ze in met boeiende wetenswaardigheden over de componisten, waaruit hun maatschappelijke betrokkenheid en gevoel voor menselijke waarden blijkt.
Na de pauze vertelde Irene Arends wat meer over het werk van IAHV en liet ze een filmpje zien waarin we konden zien wat er precies wordt gedaan met de opbrengst van o.a. deze concerten. Geweldig om te zien hoe goed de kinderen het nu doen. Veel stralende koppies, die het een feest vinden om iedere dag naar school te mogen gaan. En hard werken om later normaal te kunnen functioneren in de maatschappij.
Tijdens de heerlijke en uitgebreide high tea aan lange tafels, ontstonden interessante gesprekken tussen mensen die elkaar voor het eerst ontmoetten. Sommige families hadden er een gezamenlijk uitje van gemaakt en konden weer even bijpraten. Iedereen heeft genoten van een gezellige, muzikale en zinvolle middag,  waarbij  €  1.200,-  is opgehaald.

_VES0595
bwd  Set 1/2  fwd
_VES0595
_VES0596
_VES0600
_VES0605
_VES0608


 


 

 

 
Copyright © 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap