Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Sri Sri Ravi Shankar ontvangt eredoctoraat van de Nyenrode Business Universiteit

Ter ere van haar 65-jarig bestaan verleent Nyenrode Business Universiteit Sri Sri Ravi Shankar op 15 juni j.l. een eredoctoraat. Volgens Nyenrode wordt Sri Sri Ravi Shankar “algemeen erkend als een van de meest invloedrijke spirituele leiders van dit moment. Met zijn spirituele technieken, interventies en adviezen bereikt hij een breed publiek; van studenten tot wereldleiders. Door zijn open en praktische benadering van spiritualiteit staat het onderwerp steviger op de agenda van kleine en grote ondernemingen over de gehele wereld.”

Prof. dr. Maurits van Rooijen, Rector Magnificus en CEO van Nyenrode Business Universiteit: “Wij verlenen Sri Sri een eredoctoraat omdat hij in zijn persoon, werken en handelen de kernwaarden van Nyenrode op een unieke wijze vertegenwoordigt. Hij verbindt de onderwerpen ethiek en spiritualiteit op een praktische en tastbare manier met Entrepreneurship en Leadership. Onder andere in de opleiding van toekomstige leiders en de begeleiding van de huidige leiders. Ook zijn invulling van Stewardship met oog voor duurzaam, verantwoord, ethisch en spiritueel handelen, sluit goed aan op kernwaarden die wij op onze studenten willen overbrengen.”

Sri Sri Ravi Shankar zegt over het eredoctoraat: “Momenteel worden bedrijven omringd door grote onzekerheid. Juist als bedrijven afhankelijker zijn van sociale en politieke waarden, kan spiritualiteit ze de kracht en het enthousiasme geven om hier effectiever mee om te gaan. Intuďtie is belangrijk voor ieder aspect van zakendoen en spiritualiteit voedt alertheid, perceptie en observatievermogen. Deze aspecten dragen vervolgens weer bij aan een sterkere intuďtie. Bedrijven zijn gebaat bij geduld en goede relaties met leveranciers en klanten. Spiritualiteit versterkt deze vaardigheden en draagt zo bij aan zakelijk succes.”

 
Copyright © 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap