Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Sri Sri Ravi Shankar in japan


“Een samenleving zonder stress en geweld is het geboorterecht van ieder individu. We zullen golven van geluk teweegbrengen in Japan,” sprak Sri Sri Ravi Shankar bij zijn aankomst in Japan op 11 april 2012.

Sri Sri landde in Japan tijdens de spanningen die waren veroorzaakt door de raketlancering in Noord Korea. Zijn bezoek was onderdeel van zijn toernee rond de wereld om de boodschap van een stressvrije en geweldloze samenleving te verspreiden.
japan

De premier van Japan, Yoshihiko Noda, prees Sri Sri tijdens hun ontmoeting voor zijn missie om ‘Golven van Geluk’ teweeg te brengen. “Ik ben heel blij dat Sri Sri het epicentrum van de tsunami en de slachtoffers heeft bezocht. Ik waardeer de inzet van Art of Living in Japan, waar het aantal zelfmoorden erg toeneemt.”

Ook zei hij dat er, naast de economische en politieke relaties, een belangrijke rol is weggelegd voor spiritualiteit. Hij voegde hieraan toe dat “het bezoek aan Japan van Sri Sri meer waarde geeft aan de 60e verjaardag dit jaar van de Japans-Indiase diplomatieke betrekkingen.”

Hiroshi Yamada, leider van de partij ‘Geest van Japan’ en voormalig burgemeester van Suginami, had een receptie voor Sri Sri georganiseerd. Onder de aanwezigen waren de voormalige premier van Japan, Abe Shinzo en verschillende parlementsleden en andere vooraanstaande leiders uit de politiek en het bedrijfsleven. Ook gaf Sri Sri een lezing voor de studenten van de Tokai Universiteit.

 
Copyright © 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap