Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Sri Sri ravi Shankar bezoekt Sri Lanka

Het driedaagse bezoek van 20 t/m 22 april was onderdeel van de jarenlange missie voor een blijvende vrede in Sri Lanka.

Sri Sri sprak tijdens zijn bezoek: “We moeten nu aandacht besteden aan het leed van de bevolking van Sri Lanka. Nu is het moment om de principes van ahimsa (geweldloosheid), satya (waarheid) en verbroedering terug te brengen in de hoofden en de harten van mensen. “

Dag 1: Sri Sri was key note speaker tijdens het All-Ceylon Buddhist Congress. “De heling moet nu gebeuren. Wij allen moeten samenwerken voor een bloeiend, eensgezind en vredig Sri Lanka.”
Sri Sri werd gehuldigd door Bellanwilla Wimalaratana Thero, hoofd van de Sri Jayawardhanapura Universiteit die zei van Sri Sri’s bezoek veel goeds te verwachten voor de mensen van Sri Lanka.
Later sprak Sri Sri gebeden voor vrede uit in de Kathiresan tempel.

Dag 2: Sri Sri bezocht het Manik vluchtelingenkamp en het kamp in Vavuniya en verdeelde hulpgoederen. Hij verzekerde de vluchtelingen dat vrede in het verschiet ligt.
“Jullie zullen je vroegere leven weer terug krijgen en weer waardig leven. I garandeer het. Alles wat jullie hiervoor nodig hebben ben ik bereid jullie te geven. Ik ben altijd bij jullie.”

Hij ontmoette ook de premier van Sri Lanka, Mahinda Rajapakse, en deed een beroep op hem om de mensen niet lang in de kampen te laten. Hij ontmoette ook oppositieleider Ranil Wickramasinghe, de Amerikaanse ambassadeur Robert Blake en verschillende Sri Lankese ministers en parlementariërs.

Op dag 3 vertrok Sri Sri naar Chennai, India, om daar de lokale Tamilbevolking te ontmoeten.

 
Copyright 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap