Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

Jongerenprogramma's

Art of Living inspireert jonge mensen tot het ontdekken van het volledige potentieel van hun leven door hen de middelen en de kennis te geven waarmee ze boven uitdagingen kunnen uitgroeien en ook bij tegenslag kunnen blijven lachen. Voor alle leeftijden zijn er zijn programmaís die leuk en uitdagend zijn, waarbij de nadruk ligt op stressbeheersing, enthousiasme en creativiteit, mentale helderheid en focus en sociale vaardigheden.

"De kenmerken van echt succes zijn een glimlach op je gezicht, vertrouwen in het leven en het gevoel dat iedereen erbij hoort"
Z.H.Sri Sri Ravi Shankar


ART Excel (7-12 jaar)

Stress, angst en onzekerheid zijn problemen waar† veel kinderen mee kampen in onze moderne en snel veranderende wereld. De Art Excel cursus is volledig afgestemd op deze problematiek. Eenvoudige technieken en interactieve processen geven de kinderen zelfvertrouwen en enthousiasme, maar ook rust en focus. Spel en plezier maken deze cursus een feest voor elk kind, ongeacht de godsdienstige of sociale achtergrond.

YES! voor Tieners (13-18 jaar)

In het YES! voor Tieners programma leren jongeren om te gaan met de problemen waar elke tiener mee te maken krijgt, en zo werkelijk te genieten van de middelbare schooltijd. De technieken en vaardigheden helpen hen om zonder veel moeite om te gaan met de eisen die aan hen worden gesteld door de studie, relaties, vrienden en ouders, en zich meer op hun gemak te voelen tussen andere mensen.

YES!+ voor studenten (leeftijd 18+)

Focus en concentratie, zelfvertrouwen, creativiteit en efficiŽntie, goede interpersoonlijke relaties en een gevoel jezelf te zijn in het leven: dit zijn onmisbare kwaliteiten voor succes in de studie, het werk en het leven. Met YES!+ zul je ontdekken dat ook jij deze kwaliteiten in je hebt!

World Youth Forum, Europees Parlement, Brussel

Het jaarlijkse Business & Leadership Symposium op het Europese Parlement in Brussel biedt 25 jonge professionals uit 10 landen de mogelijkheid om hun visie op een duurzame toekomst te formuleren. De jongeren nemen gedurende 1 week deel aan het World Youth Forum met onder meer interactie met topleiders en een presentatie in het Europese Parlement.


 
Copyright © 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap