Donaties kunnen gedaan worden op onderstaand rekeningnummer:

NL80 ABNA 0482 3604 29
t.n.v. IAHV Nederland
te Zoetermeer

APEX heet nu TLEX: een nieuw perspectief op balans en werk én leven!

Persoonlijk leiderschap

Hoe leef je je volle potentieel? Kun je ontspannen en gelukkig zijn, óók in uitdagende tijden? Deze vaardigheid komt niet vanuit het verstand en de professionele kennis. het zijn de zachte vaardigheden die een medewerker van een organisatie effectief maken: de bekwaamheid om zich te verbinden met collega's, weten hoe ja anderen kunt inspireren, met helderheid en zelfvertrouwen communiceren, positief blijven en het vermogen om uitdagingen in een gunstige kans te transformeren. De praktische tools en kennis resulteren in meer energie en een alerte geest, oftewel mensen waarmee je prettig kunt samenwerken en die vanuit een effectieve ontspannen werkhouding de doelen met hun team behalen.

Voor wie?

Dit programma brengt mensen vanuit verschillende disciplines bij elkaar. Je onderkent de kracht van een vitale en heldere geest als belangrijke voorwaarde van persoonlijk leiderschap en bent nieuwsgierig naar hoe je dit verder kunt ontwikkelen. Het werken met een groep mensen zie je als een voordeel.

Onze benadering

De transformerende programma's rusten deelnemers uit met meer vitaliteit en helderheid van geest. Hierdoor worden betere beslissingen genomen en kan men in een team beter samenwerken. Wij geloven dat een goede prestatie kan worden bereikt wanneer werknemers geďnspireerd, betrokken en volledig aanwezig zijn.

De cursus richt zich op:
- Technieken voor zelfmanagement (ik)
- Communicatie, vertrouwen en teambuilding (wij)
- Inspiratie en doelen (visie)

2-Daagse TLEX workshop regio Utrecht

25-26 september in Conferentieoord Samaya in Werkhoven. Overnachten is mogelijk: www.samaya.nl
Donderdag 9.45-19.45 uur & vrijdag 9.45-17.00 uur

Profiteren van vroegboekkorting

€ 975,-* excl. BTW.
Vroegboekprijs € 750,-* excl. BTW (bij inschrijven > 4 weken voor aanvang workshop) en groepsprijs (3 of meer personen).
* inclusief materiaal, lunches & diner op donderdagavond

Meer informatie & registratie

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. | 06-25 058 995
tlexprogram.com/nederland
Christoph GlaserChristoph Glaser traint al ruim 12 jaar leidinggevenden van grote organisaties als Accenture, BCG, Citigroup, Deutsche Bank, Shell en de Wereldbank, alsook middelgrote bedrijven als MMD en Terolab. Sinds 2006 werkt Christoph Glaser als Managing Director voor het World Forum for Ethics in Business en bij het jaarlijkse International Leadership Symposium op het Europese Parlement in Brussel. Sinds 2012 geeft hij de TLEX workshops ook aan de Harvard Business School in Boston.

Puja Handa leidde een inspirerend leven. Ze woonde op verschillende plekken: Afrika, de Verenigde Staten en Engeland. Overal waar ze is maakt ze een verschil voor de mensen die ze ontmoet. Ze behaalde een Master in de psychologie en specialiseerde zich met name in de transformerende TLEX-training. Ze geeft al jaren cursussen aan grote, internationaal opererende bedrijven. Het doel van haar leven is mensen te helpen hun volledige potentie te ontdekken en te leven.


Dit programma brengt mensen vanuit verschillende disciplines bij elkaar. Je onderkent de kracht van een vitale en heldere geest als belangrijke voorwaarde van persoonlijk leiderschap en bent nieuwsgierig naar hoe je dit verder kunt ontwikkelen. Het werken met een groep mensen zie je als een voordeel.

 
Copyright © 2009 IAHV  | design by Lionel Puget "Les Plasticiens" |  Built by Warenburg Design
Contact | sitemap